Balance verzorgt integraal projectmanagement en geeft strategisch advies voor projecten in de fysieke leefomgeving. De experts van Balance zijn pragmatisch en vindingrijk in het adviseren, professionaliseren, leveren van productdiensten in de energietransitie, gebiedsontwikkeling, waterveiligheid en mobiliteit & infrastructuur.

Wij zijn ervan overtuigd dat een integrale aanpak tot betere oplossingen leidt. Wij zorgen ervoor dat alle elementen van het verhaal (economisch-financieel, maatschappelijk en technisch) in een duurzame prestatie bij elkaar komen. Door vindingrijkheid en integraal denken te combineren, maken wij de vertaalslag naar praktische en haalbare oplossingen voor complexe projecten. Balance maakt Nederland toekomstbestendiger.

In het MONDAINE project heeft Balance de kennis van de praktijk. Wij gebruiken onze praktijkervaring om te zorgen dat MONDAINE niet alleen succesvolle koppelingen tussen energietransitiemodellen zijn, maar ook dat de uitkomsten relevant en toepasbaar zijn voor gebruikers. Wij hebben daarnaast een projectleidende rol in de use case Amsterdam Haven-Stad.